Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hasan Can Kaya Sehit Ailesine

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'dan Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Ev Yardımı

Şehadetiyle Türk milletini yasa boğan Piyade Uzman Çavuş Müslüm Özdemir'in ailesi, hayırseverlerin desteğiyle yeni bir yuvaya kavuştu.

Ahbap Derneği Kurucusu Haluk Levent ve ünlü komedyen Hasan Can Kaya, şehit Özdemir'in depremzede ailesine ev aldıklarını duyurdu.

Pençe-Kilit bölgesinde 23 Mayıs 2023 tarihinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Müslüm Özdemir'in ailesi, deprem felaketinin ardından evlerini kaybetmişti. Bu dramatik durum karşısında sessiz kalamayan Levent ve Kaya, Özdemir'in ailesini yalnız bırakmadı.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehit Müslüm Özdemir'in ailesine Hasan Can Kaya ile birlikte bir ev aldık. Allah razı olsun Melek Mosso da eşyalarını karşıladı." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ise, "Şehit Müslüm Özdemir'in depremzede ailesine ev ve eşya yardımı için katkıda bulunmak benim için onurdur. Bu zor zamanda onların yanında olmak çok önemli." açıklamasını yaptı.

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın anlamlı yardımı, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, şehit ailesine destek veren yardımseverlere teşekkür ederek, bu örnek davranışın takdire şayan olduğunu vurguladı.


Comments

More from our Blog